Sluiting campings en recreatieparken

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is door de Veiligheidsregio Rijnmond vrijdagmiddag 27 maart jl. besloten om campings en recreatieparken in de regio te sluiten. De besturen van A1 en A3 realiseren zich dat dit bericht vragen bij u oproept.

In dit bericht is te lezen dat een uitzondering geldt voor parken waar sprake is van vaste standplaatsen (zoal bij ons) en permanente bewoning. De gemeente Goeree-Overflakkee heeft ons dit intussen per brief bevestigd. Met deze maatregel wil de overheid bereiken dat iedereen zoveel mogelijk thuis blijft om de kans op verspreiding van het virus zo klein mogelijk te houden. Ook wil men voorkomen dat mensen dakloos raken.

Gebruik uw gezonde verstand. Met elkaar kunnen we de komende tijd een bijdrage leveren aan het tegengaan van de verspreiding van het virus. Hiervoor is belangrijk bezoek aan het park te beperken. We roepen u dan ook op lopende verhuur af te bouwen en geen nieuwe afspraken te maken. In verband met de maatregel heeft het bestuur besloten het sanitairgebouw en de wasruimte tot nader bericht te sluiten.

Uiteraard blijven we op ons park ook de richtlijnen van het RIVM volgen. Was uw handen, geef geen hand, houdt 1,5 meter afstand tot anderen! En blijf thuis of op uw kavel! Ga alleen weg als het echt nodig is! Voor vragen kunt u contact opnemen met de parkcoördinator of het bestuur van uw VvE.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie