Afval

Glas
Papier
Huishoudelijk
afval
Bij de speelplaats staan vier ondergrondse afvalcontainers. Deze worden in principe dagelijks gecontroleerd door de parkcoördinator. Gelieve het afval in de juiste container te doen, dozen eerst plat te maken en geen dingen op/naast de containers te plaatsen.
Klein
tuinafval
Dit kunt u kwijt in de halfondergrondse container bij de bezoekersparkeerplaats. Takken moeten zo klein/plat mogelijk gemaakt worden. Deze container wordt periodiek geleegd door de parkcoördinator. Indien u uw tuin laat aanleggen of onderhouden door een hovenier, dan dient deze het tuinafval zelf af te voeren.
Plastic Voor de supermarkt (op de Doelweg rechts, na circa 100m links).
Kleding Vlak voor het parkeerterrein “In ’t Hofje” (op de Doelweg rechts, na circa 200m rechts).
Papier
Karton
Achter op het parkeerterrein “In ’t Hofje” staat een inzamelcontainer van de Stichting Koninklijke Fanfare ‘Apollo’ te Goedereede.
Hondenpoep Net buiten het park (op de Doelweg ca 50m links) staat een afvalbak met dispenser voor gratis hondenpoepzakjes van Belloo. Het is binnen de gehele gemeente (inclusief ons park) verplicht om de uitwerpselen van uw huisdier op te ruimen.
Overig
afval
Voor ander afval kunt u terecht bij de Millieustraat Goedereede (Provincialeweg 12b, vlak naast het TinQ tankstation) die sinds 2021 valt onder de Regionale Afvalstoffendienst (RAD). U moet hiervoor eenmalig een prepaid milieupas aanschaffen, daar saldo op storten en vervolgens een afspraak maken om het afval aan te bieden. Gebruik hiervoor postcode 3252 LJ (straatnaam: De Goede Ree) en uw kavelnummer als huisnummer.

Bij verkeerd gebruik door medebewoners (bv. hout, tapijt, meubels, elektrische/metalen apparaten, KCA of papier/glas in de huishoudelijk afval container) gelieve hen daarop aan te spreken of het middels dit formulier te melden aangezien anders de kosten voor ons allen verhoogd kunnen worden.