Overdracht naar Metea

De ledenadministratie en documenten worden op dit moment overgezet naar onze nieuwe VvE-beheerder Metea. Binnenkort krijgt u van hen een uitnodiging om uw gegevens op hun systeem (Twinq) te controleren, corrigeren en/of aan te vullen. Het heeft dus geen zin meer om uw gegevens op onze website aan te passen. Binnenkort verdwijnt deze optie dan ook van de website.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Meertalige ondersteuning

Er is een optie (rechtsboven) toegevoegd om de website in verschillende talen te kunnen bekijken. Let wel dat dit automatische vertalingen zijn die niet handmatig gecorrigeerd kunnen worden. Standaard wordt de voorkeurtaal van de webbrowser overgenomen.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Speeltoestellen afgekeurd

Bij een controle van de speeltoestellen in de speeltuin werden de schommel met klimwand en de draaimolen afgekeurd op veiligheid en hebben we direct buiten gebruik moeten stellen. Helaas kunnen deze de komende tijd niet gebruikt worden.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Huisarts nodig?

Als u op vakantie een huisarts nodig heeft, is de Medicoo app wellicht een optie. In noodgevallen, bel 112.

Wenn Sie im Urlaub einen Arzt brauchen, kann die Medicoo-App eine Option sein. Rufen Sie im Notfall die 112 an.

If you need a doctor on holiday, the Medicoo app may be an option. In case of emergency, call 112.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Zangvogelexcursie op het park

Ook wel eens wakker geworden in het voorjaar van het gezang van vogels? En je toen afgevraagd welke vogel je uit je slaap hield? Als de coronaregels het toelaten maken we op zaterdag 10 april een rondwandelingetje over het park en onder leiding van een gids proberen we die vogels op naam te brengen. We starten om 7.00 uur v.m. bij het Posthuis. Ongeveer een week van tevoren kunt u hier zien of het wel of niet doorgaat.

Geplaatst in Geen categorie | 1 reactie

Schoonmaker (m/v) gezocht

Wij zoeken een schoonmaker (m/v) voor ons park. Taak: het schoonhouden (eenmaal per week) van de toiletruimte, de wasmachineruimte en het Posthuis. Er staat een vergoeding tegenover. Kent u iemand, graag contact opnemen met het bestuur.

Geplaatst in Geen categorie | 1 reactie

Overdracht volkstuinen

Het bestuur van de hoofdvereniging stelt het op prijs u te informeren dat, zoals eerder aangekondigd, de officiële overdracht van de volkstuinen bij de ingang van ons park plaats vond op 28 december jl. ten kantore van Notaris Benschop en Sterling. Het bestuur zal in het nieuwe jaar zo gauw dat mogelijk is, contact opnemen met de gemeente om nadere ideeën c.q. mogelijkheden voor het in gebruik nemen van dit terrein te bespreken. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Foto van het moment van tekenen van de de koopakte door Herman van Mechelen, secretaris van de hoofd VvE.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Gasmeters zijn vervangen – ACTIE VEREIST

Afgelopen week zijn alle gasmeters vervangen i.v.m. ernstige roestvorming. Daarbij zijn meteen de meterstanden opgenomen. De gastoevoer is overal afgesloten en wordt alleen bijgezet in aanwezigheid van de eigenaar. Indien u de gastoevoer weer aangesloten wilt hebben, dan graag minimaal een dag van te voren contact opnemen via de in de verstuurde e-mail genoemde telefoonnummers, het contactformulier (technische/energiecommissie) of de Parkcoördinator.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Splitsingsakten doorzoekbaar

De 3 splitsingsakten zijn omgezet naar optisch leesbare tekst zodat er in gezocht kan worden. Zie https://www.goederee.nl/documenten/documenten.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Ook particuliere verhuur weer toegestaan

Sinds maandag 15 juni zijn alle beperkingen voor verhuur opgeheven en is ook het sanitairgebouw weer opengesteld. Zie deze informatie op de website van gemeente Goeree-Overflakkee. U wordt wel verzocht 1,5 meter afstand tot anderen aan te houden en thuis te blijven als u gezondheidsklachten hebt.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen