Zachte bermen

Geachte eigenaren,

Namens bestuur VvE A1 en A3 willen wij u een voorspoedig 2017 toewensen.
Wellicht ten overvloede willen wij u meedelen dat Cor Vos per 31 december gestopt is met zijn taken als Parkcoördinator en lid Technische Commissie.
De taken van Parkcoördinator zijn per 1 januari 2017 overgenomen door Henk Bal (144) en Michel Felperlaan (177).
Zij zijn bereikbaar middels het gebruikelijke telefoonnummer 06 15270636.

Deze week is bij de gecombineerde ingang naar A3/A1 een nieuw bord ‘zachte bermen’ geplaatst om u nogmaals te attenderen op de zachte bermen. Het gebeurt helaas nog steeds dat er met auto’s door deze bermen gereden wordt, met schade tot gevolg.
We zijn op dit moment met de voorbereidingen bezig om waterafvoer en drainage verder te verbeteren, onder meer door de aansluitingen van waterafvoer naar de slootkant en het doorspoelen van drainageleidingen.
De bermen zullen ook steviger worden door het wortelen van het gras, door de relatief hoge temperaturen na het inzaaien is er al een mooie groene waas te zien, zie bijgevoegde fotocollage.
Op deze collage kunt u ook het contrast zien tussen de onbeschadigde stroken en de beschadigde. Dit laatste moeten we met z’n allen niet willen.

Wij willen u hierbij nogmaals vragen om de bermen te ontzien, zodat het gras straks de kans krijgt om tot een mooie grasmat uit te groeien.

Namens bestuur VvE A1 en A3
Henk Bal, Parkcoördinator
Michel Felperlaan, Parkcoördinator, Secretaris VvE A1

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie