VVE A1 voorjaars-vergadering

Geachte eigenaar,

Hierbij nodigt het bestuur van de VVE A 1 u van harte uit voor de voorjaarsvergadering van 2015. Deze vergadering zal worden gehouden op 4 april 2015, aanvang 13.30 uur in Verenigingsgebouw Oostdam te Goedereede (paasweekend).

In deze vergadering komt een aantal belangrijke onderwerpen aan de orde. Uw aanwezigheid is daarom van groot belang. Indien u echter niet aanwezig kunt zijn, dan kunt u in ieder geval gebruik maken van de mogelijkheid een machtiging (zie bijlage 1) af te geven aan een wel aanwezige eigenaar of aan een bestuurs- of commissielid. Zo kunt u er dan toch voor zorgen, dat u vertegenwoordigd bent en dat de vergadering de nodige besluiten kan nemen.

Indien er onverhoopt toch onvoldoende stemmen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zal een tweede vergadering moeten worden gehouden. Deze zal met dezelfde agenda en stukken gehouden worden op een nader te bepalen datum.

Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend om op 4 april aanwezig te zijn of uw ondertekende machtiging per post naar het hieronder vermelde adres toe te sturen. De machtiging dient uiterlijk 1 dag vóór de vergadering in ons bezit te zijn. U kunt uw machtiging ook meegeven aan een op de vergadering aanwezige eigenaar. Hij of zij zal dan uw stemkaart(en) ontvangen.

De geplande bijeenkomst voor vrijwilligers wordt doorgeschoven naar een nog nader te bepalen datum dit jaar.

Mocht u over de planning van de vergadering nog vragen hebben, stelt u deze dan gerust aan het bestuur.

Dit bericht is geplaatst in ALV. Bookmark de permalink.

Eén reactie op VVE A1 voorjaars-vergadering

  1. arnoud schreef:

    Helaas kan deze vergadering niet gehouden worden in Verenigingsgebouw Oostdam te Goedereede. Deze zal nu gehouden worden in het gebouw van:

    ’t Wapen van Stellendam, Voorstraat 2 te Stellendam

Geef een reactie