Steun met Freek en Anneke het goede doel

Freek Visser en Anneke van der Kooi (Zilvermeeuw 51) gaan vanaf 30 mei vanuit Tournay in België ongeveer 2500km fietsen naar Santiago de Compostella in Spanje. Dit doen zij voor de Stichting Inside The Same, die kinderen met albinisme helpt. Op de website van de stichting wordt hun actie ook genoemd met een link naar hun blog, waar u meer informatie over de stichting en de reis vindt en t.z.t. ook hun reisverhaal komt.

U kunt Freek en Anneke en de stichting steunen door uw bijdrage over te maken op bankrekening NL95KNAB0732013836 t.n.v. “Stichting Inside The Same” o.v.v. “Freek en Anneke”. Online doneren via de website van de stichting kan ook, maar dan kunt u niet aangeven dat u Freek en Anneke steunt.

Wij vinden dit een prachtig initiatief en wensen Freek en Anneke enorm veel succes met deze sportieve actie.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Steun met Freek en Anneke het goede doel

  1. 51 schreef:

    Beste mensen op ‘ons park’.

    Wat was het bemoedigend om positieve reacties te krijgen over onze fietstocht tijdens de openingsborrel van het zomerseizoen. Voor het eerst kreeg ik er een blij ‘ons park’ gevoel bij, saamhorigheid, zo mooi verschillend en toch samen.
    En wat stond alles maar weer gastvrij klaar, bedankt helpers van die dag!
    Wij bereiden ons voor op onze fietstocht naar Santiago. Spannend en mooi maar vooral het fietsen voor de kinderen met albinisme stimuleert enorm. Wat is het een voorrecht iets voor hen te mogen doen. Ik gun u dat gevoel ook als u in gedachten mee gaat op de fiets, ons volgt en of een bijdrage geeft. Wat zou het heerlijk zijn om een paar kinderen een hoopvolle toekomst te geven! Bedankt bedankt voor het plaatsen van bovenstaand bericht. Fijne zomer allemaal op ‘ons park’.

Geef een reactie