Park Wifi – Kabel gegraven

Vandaag is (in slecht weer) eindelijk de eerste stap gezet voor de aanleg van de Park Wifi: er is door Ziggo een kabel gegraven van de Ziggo kast in de struiken bij de slagboom naar het Posthuis.

Morgen wordt deze kabel aangesloten op de Ziggo kast en het aansluitpunt in het Posthuis, waar dan tevens het modem geplaatst wordt. Het kan zijn dat hierdoor het radio/TV signaal voor de leden van VVE A3 tijdelijk onderbroken wordt. Zij zijn per e-mail hierover geïnformeerd.

Donderdag worden de steunen voor de access points op het Posthuis, Klokkehuus en op 4 lantaarnpalen bevestigd. Tevens worden de betreffende lantaarnpalen voorzien van permanente stroom t.b.v. de voeding van de access points en waar nodig van een eigen lichtsensor.

Vrijdag worden de access points en router geplaatst en start het inrichten van het netwerk. Zodra dit gereed is, worden alle leden per e-mail geïnformeerd over de start van de pilot. Deze zal naar verwachting maximaal 3 maanden in beslag nemen, waarna een beslissing wordt genomen over volledige uitrol over het gehele park.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie