Aankondiging start “De Groene Lanen”

Zaterdag 1 oktober j.l. heeft de extra gecombineerde ledenvergadering van VvE A1, A2, en A3 (=HVvE) plaatsgevonden. In deze vergadering zijn de uitvoering en de financiele onderbouwing van de voorgestelde asfalteringswerkzaamheden van verschillende wegen op ons park aan de orde gekomen.
De vergadering heeft met overgrote meerderheid ingestemd om de voorgestelde asfalteringswerkzaamheden te laten uitvoeren, inclusief de bijbehorende vergroening van de betreffende wegen.
Na overleg met de uitvoerder Verhoef Infra is besloten om deze werkzaamheden te gaan uitvoeren vanaf maandag a.s. 17 oktober. De verwachting is dat de werkzaamheden ongeveer twee weken gaan duren, uiteraard mede afhankelijk van de weersomstandigheden.

Wij realiseren ons dat deze werkzaamheden gepaard zullen gaan met de nodige overlast in de herfstvakantieperiode. Gezien de planning van de uitvoerder, het feit dat het asfalteren plaats dient te vinden tijdens bij voorkeur redelijk droge weersomstandigheden, en een latere planning dus voor problemen zou kunnen zorgen, is voor deze periode gekozen. Wij vragen u in deze dan ook voor uw begrip.

Tijdens de twee weken van de werkzaamheden zullen de chalets en de bijbehorende parkeerplaatsen op de kavels op de betreffende wegen niet altijd makkelijk, of zelfs helemaal niet, bereikbaar zijn voor auto’s.
Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden, en in overleg met de uitvoerder en onze parkcoordinator, zal wanneer nodig de slagboom bij de ingang van A1 geopend zijn, en de paaltjes tussen A1 en A3 verwijderd zijn, zodat voertuigen geparkeerd kunnen worden op het grote parkeerterrein achter op het park.
Wij verzoeken u om een eventuele gebruiker/huurder van uw chalet ook op de hoogte te brengen van de werkzaamheden.

De werkzaamheden zullen enige tijd voor overlast gaan zorgen, het resultaat zal zijn dat het park in het geheel er flink op vooruit gaat voor wat betreft het gezicht en de uitstraling.
Wij zullen u op de hoogte houden van de vorderingen middels onze website www.goederee.nl , waar we regelmatig een berichtje met foto’s zullen plaatsen en verdere relevante informatie betreffende de toegankelijkheid van kavels.

Hieronder alvast een impressie van hoe het er uit zou moeten gaan zien.

20160924_120856 impressie-lange-lanen

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie